Uw winkelmandje is nog leeg.
Spinazieomelet met Hollandse garnalen
Hollandse garnaal oftewel de kleine smaakmaker! De Hollandse garnaal is lekker, lokaal én verantwoord. Een echte smaakmaker uit de Noord- en Waddenzee. ‘Onze’ Hollandse garnaal heeft een uitgesproken maar subtiele zilte smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. En omdat ‘ie zo krachtig is, heb je aan een kleine hoeveelheid genoeg. Ook met een handje van deze Hollandse held kun je eindeloos variëren en voeg je een ware smaakexplosie toe aan je gerecht.
Lunch • 1 persoon • 10-15 minuten
Spinazieomelet met Hollandse garnalen
Ingrediënten
- 50 gram Hollandse garnalen
- beetje olie of boter
- 50 gram spinazie
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 el (kruiden) roomkaas
- 1/2 avocado, in plakjes
- lekker vers brood
Bereidingswijze
Verhit een koekenpan met de olie of boter. Voeg de spinazie toe en laat kort slinken. Klop de eieren samen met de Griekse yoghurt goed los en giet bij de geslonken spinazie. Goed en gelijkmatig verdelen. Bak de omelet aan één kant tot de randjes gaar zijn. Draai voorzichtig om en bak de andere kant.
Doe je omelet op een bord en besmeer met (kruiden)roomkaas. Beleg met plakjes avocado en de Hollandse garnalen. Rol de omelet losjes op en serveer met vers brood.
Eet smakelijk!
Bron: Nederlands visbureau
Meer nieuws
Altijd op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!
Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.